Wehkamp.nl lanceert Simply Stylish op YouTube

Share Button

Voor het nieuwe videokanaal Simply Stylish gaat Wehkamp.nl samenwerken met zes toonaangevende vloggers. Met Simply Stylish biedt wehkamp.nl de modieuze consument trends, oplossingen, inspiratie en achtergrondverhalen over fashion, beauty en lifestyle.

Nu op YouTube

Met dit vloggerkanaal zoekt wehkamp.nl aansluiting bij de groeiende groep consumenten die inspiratie haalt uit online video’s. Het kanaal is nu nog alleen zichtbaar op YouTube. in de loop van het jaar is er een volledige integratie met het online magazine van wehkamp.nl. Zie hieronder de video.

 

Vloggerkanaal Simply Stylish wehkamp.nl

Elke maand twee video’s

Iedere maand krijgt een van de zes vloggers de vrijheid om aan de hand van een thema twee video’s te maken. Consumenten kunnen de vlogger aan het eind van de maand vragen stellen in een live Google Hangout.


Meer weten over B2B contentmarketing? Op 4 november is het Digital ContentMarketing Congres B2B Edition. Alles over content, leadgeneratie, video-contentmarketing en trends. Klik hier voor meer informatie en pak het early bird tarief!


Op persoonlijke titel

De vloggers maken voor elk thema gebruik van het assortiment van wehkamp.nl. De dames produceren de content op persoonlijke titel. Ze geven vanuit hun eigen beleving een beoordeling. Dus, geen “Wij van WC-eend adviseren WC-eend”.

 

 

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

One comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *