Wearable: In een handomdraai betalen met een Bitcoin bracelet

Share Button

Natuurlijk, je portemonnee pakken is niet echt een vrijwillige beweging voor velen van ons. Toch kun je er ook de lol van inzien als je weet dat je ergens voor kan betalen zonder je portemonnee te hoeven pakken. De Bitcoin bracelet van Mevu helpt je hiermee op een heel eigen manier.

De Bluetooth armband laat je met Bitcoin betalen met slechts een simpel handgebaar. Bijvoorbeeld met een polsbeweging kun je je kopje koffie afrekenen of betalen voor het parkeren.

Lees hier het hele artikel (Engels).

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

One comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *