Tover je consumenten om tot marketeers

Share Button

Hoe vaak krijg jij tips van bekenden over bepaalde producten? Mensen houden er nu eenmaal van om over producten te praten. Ook online is dit het geval. Steeds meer consumentenartikelen worden dankzij social media voorzien van een ‘label’. Maar hoe zorg je ervoor dat de consumenten ook jou product online bespreken?

Een artikel op imediaconnection.com geeft enkele tips om dit te bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld afbeeldingen over je merk automatisch laten verzamelen. Lees het interessante artikel voor nog meer tips die van pas kunnen komen bij het creëren van jou online marketingstrategie.

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *