Tools die iedere blogger nodig heeft

Share Button

Als jullie net als ons zijn houden jullie ook van handige tools. Het leven van een blogger is een stuk gemakkelijker als deze tools goed worden ingezet. Ze zijn onder andere nodig om efficiënt ideeën te inventariseren, planningen te maken en content te creëren. Bloggingwizard.com heeft in een artikel maar liefst 38 experts een lijst met handige tools samen laten stellen.

In het artikel komt genoeg voorbij. Van het beheren van documenten via Google Docs tot het structureren van je workflow met Trello. Ook is er een top-5 van de populairste tools te vinden.

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *