Tien fouten die alleen amateurbloggers maken

Share Button

Je wilt een professionele blog opzetten maar je weet niet waar je overal op moet letten? Een artikel op bloggingpro.com legt uit welke valkuilen er zijn voor beginnende bloggers, je wilt tenslotte wel dat lezers je serieus nemen. Er wordt niet gekeken naar de content maar naar de lay-out, design en user interface.

Denk bij valkuilen bijvoorbeeld aan het ontbreken van sharing buttons, een crappy url en een druk onduidelijk design. Het lijkt logisch, maar er zijn er nogal wat. De auteur van het artikel noemt er tien.

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *