Onmisbare browser-extensies voor contentmarketeers

Share Button

Het leven van een contentmarketeer bestaat voor een groot deel uit het doorploegen van het web op zoek naar mooie content. Dat is natuurlijk niet het enige, want ook het schrijven van artikelen behoort tot de dagelijkse bezigheden. Gelukkig bestaan er handige tools die contentmarketeers hierbij kunnen helpen.

In een artikel op contentmarketinginstitute worden de 11 beste browser-extensies voor contentmarketeers op een rijtje gezet. Denk hierbij aan een spellingscontrole, een extensie die checkt voor defecte links en extensies die helpen bij het zoeken naar inspiratie voor goede content.

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *