Mijlpaal: 2 Miljoen adverteerders op Facebook

facebook advertenties
Share Button

De mijlpaal van maar liefst twee miljoen adverteerders op Facebook is bereikt. Facebook meldt dit vandaag in een bedankberichtje. Dit berichtje verschijnt enkel op een pagina die jij beheert en waar je ooit voor geadverteerd hebt.

De missie van Facebook is, zo zeggen ze in een nieuwsbericht, om de wereld meer open en connected te maken. Door middel van advertenties worden bedrijven toegankelijker voor mensen. Ze zullen de Facebook diensten blijven verbeteren en innoveren, naar eigen zeggen.

Vandaag lanceert Facebook ook de Ads Manager app voor iOS, zodat je als adverteerder je advertenties nog makkelijker en beter kunt beheren. De app rolt vandaag uit in de Verenigde Staten en de komende weken in de rest van de wereld.

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *