Het is zover: Facebook lanceert zakelijke versie ‘Facebook at Work’

LinkedIn concurrent Facebook at work
Share Button

Half november 2014 kondigde Facebook al aan dat ze werkten aan een LinkedIn concurrent onder de werknaam ‘Facebook at Work’. Het zou een zakelijke versie worden van het sociale netwerk. Nu lijkt de lancering dichtbij te zijn! Het netwerk gaat simpelweg ‘Work’ heten.

Je vindt er de tijdlijn en groepen zoals je gewend bent, maar ook diensten waarmee je gezamenlijk aan een document kunt werken. Facebook wil hiermee sterk concurreren met platforms als LinkedIn en Yammer.

De app die er nu gelanceerd zal worden is nog steeds een testversie volgens Lars Rasmussen, engineering director van Facebook, zodat ze het product kunnen testen. De app zal te downloaden zijn via iOS en Android.

Update 09.50: de app is nu te downloaden voor iOS. De Android app is nog niet beschikbaar.

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *