Het eerste mannelijke YouTube foodkanaal van Nederland

Share Button

Het marketing & PR-bureau Kroon op het Werk (KOHW) is gespecialiseerd in food & drinks. Gelet op de contacten in de wereld van eten & drinken kwam KOHW achter de behoefte naar een mannelijk YouTube foodkanaal. Steeds meer mannen gaan namelijk aan de slag in de keuken. Maar er is nog genoeg werk te doen. Uit onderzoek van KOHW in samenwerking met Ditmeijers’ Research blijkt dat 20% van de Nederlanders zichzelf een slechte kok vindt. Vooral mannen schatten hun kookkunsten laag in.

Door te beginnen met het YouTube kanaal Meneer in de Keuken wil KOHW het dagelijks koken voor mannen toegankelijk en spannend maken. Meneer in de Keuken is hét eerste mannelijke YouTube foodkanaal van Nederland. Het mannenkanaal met het eerste filmpje is gisteren live gegaan. Daarna komt vanaf vrijdag 4 december, elke vrijdag om 10.00 uur, een nieuw filmpje online boordevol inspiratie voor iedere man.

 
Paul-MantenPjotr-Rentinck
Hobbykok Paul Manten (links) en chef-kok Pjotr Rentinck (rechts)

 
Alles onder één dak
Alles gebeurt bij KOHW onder één dak: van opname tot editing. Veel bedrijven zien een toekomst in een mannenkanaal. Om Meneer in de Keuken mogelijk te maken staat in het monumentale pakhuis van KOHW een fornuis van Falcon, een Big Green Egg, pannen en kookgerei van BK en een keukenmachine van Magimix.

Vloggen is hot
Vloggen wordt steeds populairder. De gemaakte filmpjes worden allemaal op YouTube geplaatst. Daar kunnen gebruikers Meneer in de Keuken volgen en op deze manier op de hoogte blijven van de nieuwste filmpjes.

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *