Google combineert de kracht van marketing met the Force

Share Button

Heb je altijd al met een lightsaber willen spelen? Nu is je kans! Het enige wat je nodig hebt is de Google Chrome browser en een mobiele telefoon. We worden doodgegooid met marketinguitingen rondom de nieuwe Star wars film, maar Lightsaber Escape is wel zéér de moeite waard. Het doel van het fraaie browser-based spel is om te ontsnappen uit een Star Destroyer.

Telefoon als lightsaber

Na het openen van bovenstaande link vraagt de browser je om je mobiele telefoon te kalibreren. Dit is zo gebeurd, dus binnen no-time ben je met je telefoon als lightsaber kogels van de vijand aan het terugslaan. Aan boord van het schip krioelt het van de stormtroopers, dus er staat je een aardige uitdaging te wachten. Good luck, and may the Force be with you.

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *