Facebook lanceert Timehop-achtige functie

facebook on this day
Share Button

Facebook gaat de komende dagen een nieuwe functie uitrollen, waarbij gebruikers de mogelijkheid krijgen om statusupdates en foto’s van één of meerdere jaren geleden te delen. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt via een blogpost.

De nieuwe functie van Facebook, ‘On This Day‘, stelt gebruikers in staat om berichten en foto’s van precies één of meerdere jaren geleden te delen via het sociale netwerk. Hierdoor zie je precies wat je vroeger gedeeld hebt op dezelfde datum. De functie doet hiermee sterk denken aan de populaire dienst Timehop, die eveneens content van exact één, twee of meerdere jaren geleden deelt.

Lees het volledige artikel op Numrush.

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *