Deze podcasts zou iedere online marketeer moeten volgen

Share Button

Podcasts zijn al een flinke tijd bekend bij het gros van de internetgebruikers. Toch zijn ze de laatste jaren weer bezig aan een gigantische opmars. Onder andere binnen de tech- en entertainmentsector zijn ze gigantisch populair. Gelukkig hebben ook online marketeers de mogelijkheid om naar interessante podcasts luisteren. Er is namelijk genoeg boeiend luistermateriaal te vinden.

In een post op imediaconnection.com worden vijf interessante podcasts beschreven. Ze verschillen in thema’s en tijdsduur dus zoek er maar enkele uit die je interessant lijken. Veel luisterplezier!

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *