Deze blunders wil je voorkomen bij videomarketing

Share Button

Steeds meer bedrijven houden zich bezig met videomarketing. Zoals iedere vorm van marketing kent ook deze tak een leercurve. In een artikel op econsultancy.com wordt uitgelegd welke beginnersfouten je niét moet maken.

Te lange video’s, video’s zonder duidelijk doel en geen duidelijke landingspagina gebruiken. Dit zijn enkele van de fouten die genoemd worden. Gelukkig staat er bij iedere valkuil ook een oplossing. Dus ben je van plan om binnenkort met videomarketing te beginnen of ben je er al mee bezig? Lees dit artikel dan eens rustig door. 

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *