De beste tweets door de grootste influentials

Share Button

Het is tegenwoordig nogal druk op de verschillende social media, zo ook op Twitter. Dit betekent dat het lastig is om boven het maaiveld uit te steken. Toch is het sommige, inmiddels erg invloedrijke Twitteraars gelukt.   

Om je Twitteraccount tot een succes te maken heb je natuurlijk goede tweets nodig. Jeff Bullas van Jeffbullas.com heeft met behulp van de Popsters tool onderzocht welke tweets van deze Twittergiganten het beste werken. Hij presenteert in zijn blogpost erg leuke resultaten. Zo blijken visuals, niet geheel onverwacht, toch wel erg veel bij te dragen aan het succes van een tweet.

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *