Dáárom is video een must in 2015! Tips, stats en trends

video content marketing tips trends infographic
Share Button

Ja, video is iets arbeidsintensiever en duurder om te maken als je het hebt over content, maar je kunt er ook ontzettend veel uit halen en mee bereiken. 2015 is het jaar van de visuele content en video ontbreekt daarin absoluut niet. Check deze infographic voor de laatste tips, statistieken en trends.

video tips statistieken en trends in 2015

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

One comment

  1. Video hoeft niet duurder te zijn. De kunst is om handmatige handelingen; zoals een schakeltechnicus en nabewerking, weg te automatiseren.

    Inhoudelijk; je leest ‘overal’ dat Video het dit jaar gaat worden. Ik ben erg benieuwd wie echt durft te starten, naast de al bekende YouTube sterren met make-up en andere spullen. Die hebben wel enorm veel volgers.
    De retailers steken daar wel enorm schraal bij af. Dan kun je je afvragen waarom die niet zijn daar waar hun publiek is..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *