Blendle opent pop-up store op Utrecht CS

Blendle opent fysieke winkel in Utrecht centraal
Share Button

Online kiosk Blendle zal zaterdag fysiek te bezoeken zijn in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Deze pop-up store zal om 16.00 open gaan en je kunt er artikelen shoppen zoals je dat van Blendle gewend bent: je hoeft alleen de artikelen te betalen die je interessant vindt!

Je scheurt de artikelen uit de papieren kranten en tijdschriften en rekent af – ongeveer €0,20 per artikel. En -net als online- krijg je je geld terug als een artikel je niet bevalt. Blendle zal in de pop-up store ook cadeaubonnen verkopen, zodat je online door kunt gaan met ‘artikelen scheuren’.

Oprichter Alexander Klöpping zal de winkel openen en zegt: “Een groot deel van het Blendle-team zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Normaal gesproken zitten ze de hele dag alleen maar achter hun computer, dus het is wel goed voor die jongens dat ze eens buiten komen.”

Je kunt de winkel vinden tegenover de Invito.

Bron

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *