App-marketing, zo doe je dat

Share Button

Het gebruik van apps blijft maar groeien. Voor veel gebruikers is het zelfs het mobiele communicatiemiddel waarmee ze het liefst content consumeren. Dit is natuurlijk een gigantische markt. Meer dan ooit valt er dan ook goed geld te verdienen met mobiele apparaten. Maar hoe pak je dit aan?

Jim Nichols geeft in een artikel op imediaconnection.com tien tips die je hierbij zullen helpen. Denk bijvoorbeeld aan de (voor online welbekende) leus ‘het is een marathon, geen sprint’. Pas deze tips toe en de kans is groot dat je app-marketingstrategie een succes gaat worden.

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *