Acht manieren om je blogpost tot een goed einde te brengen

Share Button

Alle begin is moeilijk, maar ook het einde mag je niet onderschatten. Hoe vaak wordt een film wel niet verpest door een slecht einde? Voor blogposts geldt hetzelfde.

Problogger.net beschrijft in een podcast acht manieren om een blogpost goed te beëindigen. Voor iedere blogger is dit een aanrader. Het succesvol eindigen van een post heeft namelijk een grote invloed op het gevoel dat bezoekers overhouden na het lezen. Een goed gevoel vergroot de kans dat ze terugkomen. Erg belangrijk dus!

Antal de Waij Over Antal de Waij
Na ruim 12 jaar bij multinationale internet-ondernemingen gewerkt te hebben startte hij het Social Media Marketing bureau Engagement Media. Gespecialiseerd in Social Media & Social Business, Content Marketing en Community Management. Hij heeft veel ervaring opgedaan als marketingmanager en -directeur bij diverse multinationals en was verantwoordelijk voor branding, sales, marketing. Tegenwoordig publiceert hij over social media en social business, contentmarketing en communitymanagement en is hij consultant, docent, spreker en initiatiefnemer van digitalcontentmarketing.nl en platformsocialbusiness.nl

Share Button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *